EXOGENOUS ENZYMES IN THE FEEDING OF BIRDS
DOI:
https://doi.org/10.21708/avb.2007.1.4.485Abstract
Currently the great quandary in the animal production is the reduction of the costs, without forgetting the maintenance them profits or until the increase of them. Other aspect sufficiently questioned in the present time is foods alternative that they are used in the substitution of the maize and soy, that I eat known for, suffers many influences of market and its price varies very. However the great majority of foods used in this substitution contains antinutricionais factors as inhibiting of proteases, fitatos among others that they get worse the quality of the food and makes it difficult the digestibilidade of the nutrients on the part of the birds. In search of this it is that if it has launched hand of the technology in vigor in the exogenous enzyme production for the animal feeding, having as benefits the maintenance of the quality of foods, improves in the digestibilidade of the nutrients, reduction of the humidity of excrements and elimination wants either in part or total of the antinutricionais factors of foods used in the feeding of birds. Being thus this revision it had as objective to elaborate a revision on the basis of the advances and too much uses of exogenous enzymes in the feeding of birds.Downloads
Published
Issue
Section
License
Autores que publicam na Acta Veterinaria Brasilica concordam com os seguintes termos: a) Autores mantém os direitos autorais e concedem à revista o direito de primeira publicação, com o trabalho simultaneamente licenciado sob a Licença Creative Commons Attribution que permite o compartilhamento do trabalho com reconhecimento da autoria e publicação inicial nesta revista. b) Autores têm autorização para assumir contratos adicionais separadamente, para distribuição não-exclusiva da versão do trabalho publicada nesta revista (ex.: publicar em repositório institucional ou como capítulo de livro), com reconhecimento de autoria e publicação inicial nesta revista. c) Autores têm permissão e são estimulados a publicar e distribuir seu trabalho online (ex.: em repositórios institucionais ou na sua página pessoal) a qualquer ponto antes ou durante o processo editorial, já que isso pode gerar alterações produtivas, bem como aumentar o impacto e a citação do trabalho publicado (Veja O Efeito do Acesso Livre).